MK Apartments Brasov

Apartamente in regim hotelier Brasov

Situat in cel mai nou cartier al Brasovului, la numai doua minute de mers fata de Coresi Mall, MK Apartments isi propune sa duca standardele de cazare la un alt nivel. De aceea, punem accent pe eleganta spatiilor de cazare si pe calitatea serviciilor oferite. Principala noastra grija este confortul oaspetilor care aleg sa petreaca timp alaturi de noi, de aceea ne adresam tuturor categoriilor de oaspeti, fie ei familii, cupluri, grupuri sau companii si incercam sa ne adaptam oricarei cerinte.
Am pus mare accent pe calitatea dotarilor din apartamentele pe care le oferim si cautam, in permanenta, sa ne imbogatim oferta de servicii. Plecand de la ideea unui concept de ospitalitate contemporana, va punem la dispozitie 3 apartamente amenajate intr-un stil modern, spatioase, luminoase, elegante si cu un vibe relaxant, oferind servicii de top: 1 Apartament Penthouse cu 3 dormitoare, terasa cu vedere la munte, 1 Apartament de familie tip Suita cu 2 dormitoare si balcon si 1 Studio Business cu balcon.

MK Apartments Brasov | Cazare in regim hotelier Brasov | Apartamente in regim hotelier Brasov | Cazare Apartamente Brasov
MK Apartments Brasov

Produsele si serviciile oferite, ne plaseaza in topul preferintelor turistilor pe plan national si international, pentru aceasta zona a Transilvaniei.

Apartamente in regim hotelier Brasov

Brasovul este o destinatie unica, situat in inima Romaniei, care a pastrat cu mare grija cultura, traditiile si stilul de viata al vremurilor trecute. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia inegalabila de a se intoarce in timp, de a fi martori ai unor vremuri si ai unei vieti mai simple. Brasovul, inconjurat de un peisaj fermecator, ofera un sejur memorabil si acces la traditiile transilvanene atat de frumoase si de bine pastrate.

Avand avantajul vecinatatii la doar cateva minute de cel mai mare mall din Brasov (Coresi Mall), iar accesul catre toate punctele de atractie ale orasului se face facil, credem ca MK Apartments este exact ceea ce, pana si cel mai pretentios oaspete cauta pentru a se bucura complet de timpul petrecut in orasul nostru.
Se spune ca exista locuri pe lumea aceasta unde natura vine in sprijinul oamenilor pentru a ii face fericiti. Se imbraca in straie de sarbatoare, in culori pastelate, intru rasfatul ochiului si al mintii. La fel se intimpla si aici, sub ocrotirea unui urias de piatra (Muntele Tampa) si sub semnul infinitelor nuante de verde ce fac din padurea din jur un colt de rai. Pentru doritorii de vacante relaxante cu prietenii sau cu familia, dar si pentru oamenii de afaceri aflati in tranzit in Brasov, MK Apartments reprezinta alegerea perfecta datorita locatiei, pozitionarii si ofertelor sale. Experienta ce o vei avea la MK Apartments, inspirata de istorie, cultura, arta culinara si traditionala a zonei, va fi una de neuitat in sensul bun al cuvantului. Produsele si serviciile oferite, ne plaseaza in topul preferintelor turistilor pe plan national si international.

Indiferent de perioada de cazare aleaza, vizitati-ne si lasati Brasovul si camerele elegante ale MK Apartments sa va delecteze privirea si sufletul, iar cu gustul lasati-va purtati intr-o calatorie inedita prin combinatii uluitoare de arome armonizate de creativitatea maestrilor bucatari ai restaurantelor din Brasov.

Penthouse

Cu o vedere frumoasa catre muntii din jurul Brasovului, acest apartament are 3 dormitoare, cu o capacitate pentru 6 persoane si posibilitatea la cerere pentru baby crib, cu o suprafata utila de 120m² si o terasa pe acoperis de 70m² cu vedere la munte, utilata cu sezlonguri si lounge in aer liber, pentru a va bucura de apusul de soare din fiecare seara, iar noaptea sa puteti o avea o priveliste deosebita, oferita de luminile Brasovului si Sacele. Este ideal atat pentru familii mari, grupuri de prieteni sau pentru grupuri business cat si pentru cuplurile care doresc sa savureze clipele de relaxare intr-o ambianta eleganta, rafinata si intima.

Apartament Family Suite

Acest apartament de familie este tip Suita cu 2 dormitoare si balcon, 2 bai din care una este de serviciu, cu vedere la munte, cu o capacitate de 4 persoane si posibilitatea la cerere pentru baby crib, cu o suprafata utila de 78m². Este ideal atat pentru familii mari, grupuri de prieteni sau pentru grupuri business cat si pentru cuplurile care doresc sa savureze clipele de relaxare intr-o ambianta eleganta, rafinata si intima.

Apartament Studio Business

Acest apartament are 1 dormitor , living open space cu bucataria, baie si balcon cu vedere spre munte, cu o capacitate de 2 persoane si posibilitatea la cerere pentru baby crib, totul cu o suprafata utila de 57m². Este ideal atat pentru familii, persoane in interes business cat si pentru cuplurile care doresc sa savureze clipele de relaxare intr-o ambianta eleganta, rafinata si intima.

TESTIMONIALE

MK Apartments - Apartamente in regim hotelier Brasov

MK Apartments Brasov | Apartamente in regim hotelier © 2020. Design by Adrian Cioiu